WAY OUT WEST 12-14 AUGUSTI 2021 – SUPPORTER TICKET

SUPPORTER TICKET 2021

3-DAGARS STANDARD BILJETT 18 ÅR

• SÄKRA DIN BILJETT NU FÖR ENDAST 95 SEK
• SLUTBETALNING (1895 SEK) SKER SENAST DEN 31 DEC 2020

Vi är överväldigade av kärleken och stödet efter att ha delat nyheten att Way Out West inte längre kommer att äga rum i år. Till dig som vill stödja festivalen men inte har en biljett att hålla fast vid; du kan nu köpa vår supporterbiljett, som är en 3-dagars standardbiljett till Way Out West 2021

Säkra din biljett för endast 95 SEK och betala resten den 31 december. Om du ändrar dig behöver du inte göra någonting. Bokningen avbokas automatiskt den 31 DEC 2020.

Hur genomför jag min slutbetalning?
Du kommer få ett e-postmeddelande med betalningsinstruktioner från Ticketmaster den 21 december 2020.

Vad händer med min bokning om jag inte har gjort slutbetalningen senast den 31 december 2020?
Alla bokningar som inte har betalats till fullo senast den 31 december kommer automatiskt att annulleras.

Får jag tillbaka min deposition på 95 SEK om jag inte slutför min betalning den 31 december?
Nej, depositionen på 95 SEK återbetalas inte.

Hur får jag min biljett efter den slutliga betalningen?
Du får din e-biljett via e-post efter att den slutliga betalningen har mottagits.

Luger och Way Out West förbehåller sig rätten till förändringar i line-up och alla föreställningar både före och under festivalen. Biljetter säljs till själva festivalen och inte för några specifika artister eller föreställningar och kan därför inte återlösas eller återbetalas på grund av förändringar i line-up eller andra föreställningar.