Stenungsbaden Spa för två – Live it (Välj datum senare)

Bluewater Spa – Vardagslyx på Stenungsund Yacht Club Längs vackra Bohuskusten, mellan Tjörn och fastlandet, ligger Stenungsön. Hit har människor kommit sedan 1870-talet för att njuta av avkoppling och det goda livet. Ett arv som förvaltas väl på Stenungsbaden Yacht Club idag.

Bluewater Sports & Health club är ett flerfaldigt prisbelönt spa, men samtidigt så mycket mer än ett spa. Här finns allt som både kroppen och själen behöver för att må bra. Fyll på med energi i gymmet, gå på något av de inspirerande träningspassen som erbjuds dagligen eller utmana dig ordentligt i den häftiga hinderbanan. Med ett träningsutbud som ligger i framkant finns något för alla nivåer och träningstyper.

Är det avkoppling som lockar så är utbudet minst lika brett och kvalitativt. Koppla av framför den rogivande brasan med en god bok eller favoritpodden, njut av bastulandskapets välgörande värme och glid ned i någon av de varma källorna. För uppfriskande bad så ligger Hakefjorden som en glittrande vacker kuliss ett stenkast från hotellet. Bastuflotten vid strandkanten är varm så här kan man ta ett dopp året om. Stenungsbaden är en plats för glädje och livskvalitet, eller som man själva säger på Stenungsbaden – Älska livet!

Glöm inte att ta med badkläder. Vid ankomst tilldelas du handduk, badrock och tofflor. Hotellet erbjuder mycket bra träningsmöjligheter så ta gärna med träningskläder.

Upplevelsen är inte väderberoende.

Måndag – torsdag: kl.10:00 – 15:00 eller kl.15:00 – 21:00.
Fredagar: kl.10:00 – 15:00

Upplevelsen gäller för två personer, det är andra gäster på anläggningen. På spaavdelningen finns fri tillgång till te och frukt.

Åldersgräns 16 år.

Upplevelsen skickas i en ask till adressen som biljetten bokas i. Datum för upplevelsen bokas sedan in via Live It.

För mer information, besök Live its hemsida