RAW Sundbyberg

Sveriges vassaste standup klubb RAW finns numera också i Sundbyberg. En fredag i månaden så bjuder vi in Sveriges och resten av världens bästa komiker till en av landets absolut bästa scener – Arnest på Fredsgatan (gamla danspalatset Lorry). Vi garanterar er en riktigt helkväll med standup och musik i världsklass.

Kvällens komiker:
Marika Carlsson
Hon har vid två tillfällen korats till årets kvinnliga komiker på den svenska standupgalan! Förutom att ha medverkat i ett flertal humorprogram som bland annat Parlamentet och Intresseklubben har ni kanske hört henne i ”Marika i P4”. Just nu också aktuell med sin soloföreställning ”Jag är gud”.

Mårten Andersson
Förutom att ha grundat RAW comedy club är Mårten en av Sveriges populäraste och mest uppskattade komiker. Efter de senaste årens turnéer med föreställningarna ”Under ytan” och ”Hybris” börjar han nu också göra sig ett namn internationellt med siktet inställt på en karriär utomlands.

Carl Stanley
Redan som 20-åring har han etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Nu gör han också sin första soloföreställning – ”Ärligt talat”.

Martin Beyer-Olsen (NO)
En av Norges hetaste komiker! På NRK har han synts med såväl Norge svar på Partaj, ”Underholdningsavdelningen” som hans egna program ”Norska Fordommer”. När han för några år sen var med RAW på turné fick han stående ovationer runtom i hela Sverige!

Anton Magnusson
Som rappare är han kanske mer känd som Mr Cool, men namnet Anton Magnusson börjar också sätta sig som ett etablerat namn på standupscenen. Han har även medverkat i humorprogrammet Specialiseterna i P3.

Tider
Insläppstid: kl 19:00
Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Student: 150kr + serviceavgift

Övrig information
Vill du äta innan showen? Maila Arnest på info@arnest.se eller ring 08-281920 för info och bokning.

OBS! begränsat antal sittplatser kom i god tid för att säkra din sittplats. Vi öppnar dörrarna redan kl 19:00.

Övrig information
Åldersgräns: 18 år
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Ja

Biljettpris till RAW Sundbyberg

Biljetterna kostar från 170 kr.