Loop & Lil

Det började i ett kök i Ystad. Fyra vänner som träffades med jämna mellanrum för att laga mat, dricka vin, och spela musik ihop. Slutligen öppnades köket och vardagsrummet upp för publik. Det blev succé! Tolkningarna av låtar inom genrerna americana, country och singer/songwriter drog fullt hus. Sedan dess har Loop & Lil gjort sig kända för sina vardagsrumsspelningar, men även gett konserter på mer traditionella scener. Våren 2018 blev debutsingeln ”These Waking Hours” veckans singelsläpp lokalt i Sveriges Radio P4. Ett år senare spelas uppföljaren ”Foothill” samtidigt som bandet jobbar på sitt debutalbum. Till Rynge Teater kommer de med sina nyskrivna låtar men gör även tolkningar av artister som Emmylou Harris, Neil Young, Townes van Zandt, och Dolly Parton.

Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på SkånetrafikenVår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor. Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.

I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.

Tider:
Insläppstid: kl 18:30
Starttid: kl 19:00
Spellängd: 2 timmar

Åldersgräns:
12 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.

Hemsida: Rynge Teater