Jag vill ha min hatt – med Obanteatern

Ändring i programmet

Obanteatern har tyvärr inte möjlighet att spela Styra och ställa, utan kommer istället att spela föreställningen Jag vill ha min hatt.

Två vänner kommer in på scenen för att entusiastiskt berätta historien om björnen som vill ha sin hatt. Den ene av dem är lite mer begåvad än den andre… De båda missförstår varandra och allt blir mycket snurrigt. Föreställningen bygger på boken ”Jag vill ha min hatt” av Jon Klassen. Det är en kort och mycket kärnfull berättelse, som brutalt visar på vikten av att inte ljuga, samtidigt som det är det man ofta gör för att klara sig undan. Rekommenderad ålder: 4-9 år

Plats: Linero, gräsmattan vid lekplatsen/Vikingaskolan
Tid: 14:00-14:40

Viktig information:

Tänk på att du behöver vara på plats senast 15 minuter innan evenemanget startar för att din biljett ska vara giltig, annars upplåts din plats till någon annan.

Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.

Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Biljettbyrån på Lund C, 046-13 14 15.

Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida www.sommarlund.se hittar du all information om eventuella ändringar.

Varmt välkommen!