Happy Voices

Malmö Arena
Onsdag 12 april 2023 kl. 19:30

Medborgarskolan presenterar kören Happy Voices under ledning av Gabriel Forss – med gästartist Peter Jöback

Med 600 medlemmar är kören Happy Voices den största i Skåne. På avslutningskonserten, onsdagen den 12 april, gästas kören av ingen mindre än Peter Jöback. Under våren har repertoaren finslipats under ledning av Gabriel Forss.

Happy Voices
Gabriels körkoncept, Sjung med Gabriel Forss ”Happy Voices” startade i Stockholm 2004. Idag finns kören i Stockholm, Malmö och Göteborg. Utan noter framför kören låtar inom många olika genrer – pop, soul, rock och traditionell gospel. Att sjunga skapar glädje och välmående och detta märks tydligt då kören funnits i många år med ett antal medlemmar som varit med från starten i Malmö, hösten 2009.

Gabriel Forss
Gabriel Forss har varit körens ledare från början och är en mycket omtyckt inspiratör och eldsjäl. Som körledare blev Gabriel känd genom TV4-programmet Körslaget, där han också var expertkommentator. Som artist slog han igenom 1997 i Melodifestivalen, då han tillsammans med gruppen Blond vann med bidraget Bara hon älskar mig. Därefter har Gabriel haft ett eget program på SVT, Förfest hos Gabriel och varit sångcoach i Fame Factory på TV3.
Gabriel har turnerat med ”Julallsång”, ett koncept som förenar de två fina traditionerna allsång och julmusik. Gabriel har också skrivit en självbiografi, Äntligen, och även släppt ett eget album.

Peter Jöback
Peter Jöback har haft (och har fortfarande!) en fantastisk karriär både i Sverige och utomlands. Med sin unika röst behärskar han de flesta musikgenrer. Peters stora genombrott fick han som Robert i musikalen ”Kristina från Duvemåla”, men redan innan det hade vi sett honom bl a i Melodifestivalen. Han har gett ut ett flertal album, däribland underbara ”Jag kommer hem igen till jul”. Peter har varit affischnamn på både West End och Broadway och spelat ”Miss Saigon” och The Phantom of the Opera”. I Sverige har han medverkat i ett stort antal musikaler som t ex ”Cabaret”, Sweeney Todd” och ”Livet är en Schlager” och mycket, mycket mer.

Rullstol är inkl. 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A14 Vänster – A15 Höger vid ankomst.

Barnpris gäller upp till 14 år. Alla, oavsett ålder, behöver en giltig biljett.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering.