Carola & Måns Zelmerlöw

Nöjet Konsert & Live Nation presenterar Carola + Måns Zelmerlöw

Carola
Med tre utsålda turnéer som hyllats av både press och publik kan vi konstatera att Carolas återkomst på livescenen är lika efterfrågad som förtrollande.
Några av de fantastiska recensionerna under 2015:

”.. en hysteriskt underbar comeback.” Anders Nunstedt, Expressen

”…det råder ingen tvekan om att Carola har fått en nytändning” Håkan Steen, Aftonbladet

”Sällan har väl publiken stått upp så mycket under en spelning i konserthusets stora sal. … kan sammanfattas med ord: succé.” Stefan Warnqvist, UNT

Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika artister. Låtar som ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” (med vilken hon ju vann Eurovision Song Contest 1991)
är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken). 2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw är långt ifrån nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats i den svenska publikens hjärta. Som artist har Måns deltagit i några av svensk televisions allra mest populära och älskade program (Idol, Melodifestivalen, Så ska det låta), och han har dessutom varit programledare för lika många av dem (bl.a. Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen).

Som något av en veteran återvände Måns till förra årets upplaga av Melodifestivalen med ”Heroes”. Resultatet? Den största segern någonsin i svensk Melodifestivalhistoria, och senare även jordskredsseger i Eurovision. Kort därpå släpptes Måns senaste album ”Perfectly Damaged” vars andra singel ”Should Have Gone Home” ar klättrat högt på listorna såväl hemma som i Europa, där Måns även har turnerat flitigt det senaste året. Vid sidan av att vara artist och programledare driver Måns bland annat välgörenhetsprojektet ”Zelmerlöw & Björkman Foundation” tillsammans med Jonas Björkman och i maj står Måns återigen på Globens scen, denna gång som programledare för Eurovision Song Contest.

Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 18.00
Kom i god tid. Måns Zelmerlöw inleder sedan Carola

Vi har försäljning av Öl o Vin etc. samt god mat.
Medtag i möjligaste mån kontanter, för att snabba på köerna.
Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.

Åldersgränsen är 13 år, pga socialstyrelsens regelverk. (SOSFS 2005:7).

www.nojet.se

Biljettpris till Carola & Måns Zelmerlöw

Biljetterna kostar från 495 kr.